08/08/2012

L:Is it F.A.K.E.?

Here is a photoshoot with this amazing dress from F.A.K.E. Couture which is a greek brand with quality items in affordable prices.Take a look at their online store here!

Εδώ είναι μία φωτογράφηση με αυτό το όμορφο φόρεμα από τη F.A.K.E. Couture που είναι μία ελληνική μάρκα με ποιοτικά προϊόντα σε φυσιολογικές τιμές.Ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχουν εδώ και μη ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για την εταιρεία σε αυτή την ανάρτηση!

P8073672

P8073639P8073665P8073668P8073671P8073674P8073676P8073656

F.A.K.E. Couture dress

Ring bought in Madrid

 

Λίγα λόγια από αυτή τη καταπληκτική μάρκα και φυσικά το ηλεκτρονικό της κατάστημα όπου μπορείτε να βρείτε ότι ψάχνετε!

To e-outfit.com ιδρύθηκε το 2010 από δύο πολύ καλές φίλες με στόχο να γίνει ο απόλυτος online προορισμός των fashionistas στην Ελλάδα!Επιδιώκουμε να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων – από τα απολύτως απαραίτητα κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας μέχρι μοναδικές δημιουργίες που δύσκολα θα μπορούσαν να βρουν αλλού οι αληθινοί λάτρεις της μόδας. Ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία ενώ παράλληλα στηρίζουμε την “ελληνικότητα” προωθώντας αποκλειστικά Νέους Έλληνες Σχεδιαστές. Στο e-outfit.com μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε δημιουργίες αξιόλογων Ελλήνων σχεδιαστών όπως Maraveya, July Two, H-ēra, Odysseas Papadogiorgakis, de.bour, NORTIN κ.α.ακριβώς όπως τις είδατε στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας. Παράλληλα, μέσω του e-outfit.com διαθέτουμε αποκλειστικά και την προσωπική μας συλλογή ρούχων F.A.K.E. Couture.

9

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ MAΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΕΘΥΝΟΜΑΣΤΕ:

Όντας και οι ίδιες μανιακές του online shopping γνωρίζουμε πως είναι σημαντικό όταν μπαίνεις σε ένα κατάστημα, είτε φυσικό είτε ηλεκτρονικό, να θέλεις να δεις ποικιλία, ποιότητα καθώς και άψογη εξυπηρέτηση.

Πιο συγκεκριμένα, στο e-outfit.com μπορείτε να βρείτε:

  • Τα πιο hot ρούχα και αξεσουάρ διαλεγμένα από το Παρίσι και το Λονδίνο
  • Την προσωπική συλλογή μας με την επωνυμία F.A.K.E. Couture, η οποία διατίθεται αποκλειστικά μέσω του www.e-outfit.com
  • Κοσμήματα
  • Τσάντες
  • Παπούτσια
  • Δημιουργίες Νέων Σχεδιαστών

Έχοντας όλα τα παραπάνω υπόψη μας, προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, τα διαφορετικά γούστα και ηλικίες αλλά και όλες τις τσέπες! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε προιόντα που ξεκινούν ακόμα και από 8€ ενώ μέσω του blog http://fakecouture.gr/ και του facebook page μας http://www.facebook.com/eoutfit μπορείτε να παίρνετε μέρος στους διαγωνισμούς για δωρεάν προϊόντα και μοναδικές προσφορές.

8

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ COLLECTION:

Η πρώτη επίσημη collection F.A.K.E. Couture by e-outfit.com για την AXDW F/W 2013 με τίτλο "The Sovereignty of Shimmer" (“Η κυριαρχία της Λάμψης”) είναι εμπνευσμένη από τη σύγχρονη νεαρή γυναίκα η οποία ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση και στυλ.

Ως λάτρεις του "Mix 'n match " και του glamour αποτυπώσαμε στην πρώτη μας collection μια συλλογή από καθημερινά και βραδινά κομμάτια όπως παιχνιδιάρικα t-shirts, κολάν κεντημένα με κρύσταλλα, tops σε 80’s ύφος με τονισμένους ώμους, κορμάκια με cut-outs, και glam jackets.

1020

Μια έκπληξη σας περιμένει από τη F.A.K.E. Couture!

3 comments:

  1. What a beautiful outfit!:>

    - ALice

    http://stylist-diaries.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. This suits you very well.xx

    ReplyDelete
  3. s paei pl t forema!
    eriksa mia matia k ontws exei omorfa pragmata :)

    ENTER MY RING GIVEAWAY HERE: http://www.fashionforlife1.blogspot.gr/2012/08/giveaway.html

    ENTER MY $20 VOUCHER GIVEAWAY HERE: http://www.fashionforlife1.blogspot.gr/2012/07/retro-dress-outfit-giveaway.html

    ReplyDelete