21/02/2013

VICHY Metallic Boxes

The boxes are inspired by the history of the brand.VICHY always creates high effective products so they can show the best of the ideal skin.These boxes are really beautiful in the outside as they are in the inside.Products inside the box vary by country and that’s why the rest of the text is not translated in english.

Σήμερα θα μιλήσουμε για μία πολύ όμορφη ενέργεια της VICHY σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Έλενα Σύρακα.Από το 1931 η VICHY την ιστορία της ομορφιάς.Η VICHY μεταφέρει τις αξίες του χτες στην τεχνολογία του σήμερα και δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας για να αναδείξει την ιδανική επιδερμίδα σε κάθε γυναίκα, σε κάθε ηλικία.Σήμερα,το όραμα της VICHY είναι να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ιδανικής επιδερμίδας για κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως τύπου επιδερμίδας και ηλικίας, δημιουργώντας προϊόντα με δραστικά συστατικά υψηλής τεχνολογίας σε απολαυστικές υφές και πάντα με συνθέσεις δερματολογικά ελεγμένες.

Οι καταναλώτριες έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν την αγαπημένη τους περιποίηση προσώπου μέσα σε ένα εντυπωσιακό συλλεκτικό μεταλλικό κουτί που εμπνέεται από την ιστορία της VICHY που ξεκινά το 1931. Η συσκευασία θα περιέχει δώρο το Capital Soleil Dry Touch – την καθημερινή περιποίηση που συνδυάζει αντηλιακή προστασία και απόλυτο ματ αποτέλεσμα σε ειδική συσκευασία των 30 ml.Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται το Martini.

Επιπλέον κάθε γυναίκα έχει την ευκαιρία να κάνει δικό της ένα μοναδικό κόσμημα φιλοτεχνημένο αποκλειστικά για τη VICHY από τη γνωστή ελληνίδα σχεδιάστρια, Έλενα Σύρακα.
Η Έλενα Σύρακα σχεδίασε μια σειρά από ιδιαίτερα κοσμήματα, εμπνευσμένα από ξεχωριστά αξεσουάρ εποχής. Έμπνευσή της οι ρετρό παρουσίες που απεικονίζονται στις μεταλλικές συλλεκτικές συσκευασίες και η ιστορία της VICHY με το μοναδικό ίχνος που αφήνει στην ομορφιά.
100 τυχερές καταναλώτριες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα από τα συλλεκτικά κοσμήματα και συγκεκριμένα το παρακάτω κολιέ.


Τα 4 συλλεκτικά κουτιά
Συλλεκτική συσκευασία Aqualia Thermal (λευκό μεταλλικό κουτί)
Για 48ωρη ενυδατική φροντίδα, με τη δύναμη του ιαματικού νερού της VICHY. Η ευαίσθητη επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος, τονώνεται και γίνεται πιο όμορφη από ποτέ.
Συλλεκτική συσκευασία Idealia (ροζ μεταλλικό κουτί)
Η νέα καθημερινή φροντίδα της VICHY που αντιμετωπίζει τις πρώτες ρυτίδες, συσφίγγει τους πόρους και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, δημιουργώντας έτσι την ιδανική επιδερμίδα.

Συλλεκτική συσκευασία Liftactiv (ασημί μεταλλικό κουτί)
No1 αντιρυτιδική και συσφικτική φροντίδα με δράση στις 4 περιοχές του προσώπου με τις πιο έντονες ρυτίδες. Σε 4 μέρες η επιδερμίδα μεταμορφώνεται ορατά. Αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας.
Συλλεκτική συσκευασία Neovadiol GF (χρυσό μεταλλικό κουτί)
Η Νο 1 αντιγηραντική φροντίδα στο φαρμακείο για την εμμηνόπαυση. Αποτελεσματικότητα στις 3 πιο βασικές ζώνες του προσώπου που εμφανίζουν έντονα συμπτώματα κατά την περίοδο αυτή: ζυγωματικά, λαιμός, περίγραμμα.

2 comments:

  1. Πολύ όμορφο! Παλιά η vichy ήταν η αγαπημένη μου εταιρία για περιποίηση προσώπου και τώρα βλέποντας αυτή τη συσκευασία σκέφτομαι να την τιμήσω ξανά μόνο κ μόνο γι'αυτό! Τι τιμή έχει;
    Φιλιά

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ReplyDelete