Σελίδες

01/06/2013

Review:Coppertone Sunscreen/Tropical Blend Oil

Today we have 2 reviews,one for the Coppertone Sunscreen and one for the Tropical Blend Oil.We will begin with the sunscreen we should say that it smells wonderful,like a juice of fruit explodes.It has a light texture which is easy to spread on your skin and it is water resistant and it protects from the sunburns in out of water.With non-irritating and hypoallergenic formula with complex of antioxidants,pomegranate and vitamin E,which helps in the defense against free radicals by exposure to the sun can cause premature aging of the skin.No paraben/paba/alcohol.

Σήμερα σας έχουμε 2 reviews για τα προϊόντα Coppertone,για το αντηλιακό και το λάδι.Θα ξεκινήσουμε με το αντηλιακό το οποίο πρέπει να πούμε ότι μυρίζει φοβερά και είναι σαν να γίνεται έκρηξη χυμού φρούτων.Έχει ελαφριά σύνθεση η οποία είναι εύκολη στην εφαρμογή στο δέρμα και είναι ανθεκτικό στο νερό.Με μη ερεθιστική και υποαλλεργική σύνθεση με σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών,ρόδι και βιταμίνη Ε,που συμβάλλει στην άμυνα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες από την έκθεση στον ήλιο που μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση του δέρματος.Χωρίς paraben/paba/αλκοόλ.

The Tropican Blend Oil is enriched with mango butter and its composition includes Vitamin E and Aloe Vera for moisturising and preventing peeling.It gives long lasting tan that is bright and smooth.It doesn't stick and it  resists sand with this way.It is also waterproof.

Το Tropican Blend Oil είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο μάνγκο και η σύνθεση του περιλαμβάνει βιταμίνη Ε και Aloe Vera για την ενυδάτωση της επιδερμίδας και την αποφυγή του ξεφλουδίσματος.Χαρίζει μαύρισμα μεγάλης διάρκειας που είναι φωτεινό και λείο.Δεν κολλάει και επομένως αντιστέκεται στην άμμο.Επίσης είναι αδιάβροχο.

1 comment:

  1. Το πρώτο το χρησιμοποιούσα πέρσι το Καλοκαίρι και είναι από τα αγαπημένα μου αντηλιακά! Είναι τέλειο! Το άλλο, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά και αυτό θα είναι υπέροχο!

    ReplyDelete