03/04/2015

Review:New Max Factor Crème Puff Blush

Today we review the new blush that will make the difference in your appearance.Many women want to wear blush so they will look younger but they are afraid that maybe it will seem old.This new blush,gives the solution.It is really light,with many shades that combine beautifully so that your skin will look at its best!This blush makes your face lighter and brighter with a natural look.Love this product!

Σήμερα κάνουμε το review για το ολοκαίνουριο blush της Max Factor που θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου. Πολλές γυναίκες θέλουν να φοράνε ρουζ ώστε να δείχνουν πιο φυσικές και νέες αλλά το φοβούνται καθώς ίσως να δείχνει βαρύ.Αυτό το νέο ρουζ ήρθε για να δώσει τη λύση.Είναι πολύ ελαφρύ,με πολλές αποχρώσεις αναμεμειγμένες που συνδυάζονται τέλεια ώστε το δέρμα σου να δείχνει στα καλύτερά του!Το ρουζ κάνει το πρόσωπο να δείχνει φωτεινό και λαμπερό με φυσικό αποτέλεσμα.Λατρεύω αυτό το προϊόν! 

Η Pat McGrath, Global Creative Design Director , σχολιάζει «Το ρουζ είναι ένα απαραίτητο προϊόν αφού είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των ζυγωματικών που όλοι λατρεύουμε να βλέπουμε στα μοντέλα στις πασαρέλες. Στα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας, το χρησιμοποιούμε στα ζυγωματικά, τους κροτάφους, το πηγούνι, δουλεύοντάς το σχεδόν σαν bronzer για να δώσουμε λίγη ζωή στο κουρασμένο πρόσωπο.»

Αφού δημιουργήσετε την τέλεια βάση στην επιδερμίδα χρησιμοποιώντας foundation και concealer, η Pat McGrath προτείνει να αφαιρέσετε την περίσσεια του foundation από τα μάγουλα, πριν βάλετε το ρουζ. «Με ένα πινέλο, απλώστε το ρουζ κάνοντας κυκλικές κινήσεις στις προεξοχές του προσώπου, δουλεύοντας το χρώμα κατά μήκος των ζυγωματικών, των φρυδιών και του λαιμού. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακή λάμψη σαν να περιβάλλεστε από ένα φωτοστέφανο», λέει η Pat.

No comments:

Post a Comment