19/07/2020

L:Maison Delage/Τσάντες για το καλοκαίρι

Maison Delage was once known for its cars that were used by the aristocracy of that time.

In 2011, the House of High Leather goods and accessories was born, in succession of the legendary Parisian automobile company, and revived French elegance.I love Delage bags for the quality,the design and the elegant element that they have.My bag for the summer will be this Lulu PM white leather bag.You can carry it from day to night, at the beach, the airport,at the island and in general it is perfect for your summer vacations.

Ο οίκος Delage ήταν κάποτε γνωστός για τα αυτοκίνητά του, τα οποία χρησιμοποιούσε κυρίως η αριστοκρατία εκείνης της εποχής.

Το 2011, ο οίκος αποφάσισε να επενδύσει σε τσάντες και αξεσουάρ σαν συνέχεια της θρυλικής εταιρίας αυτοκινήτων από το Παρίσι και να αναβιώσει τη γαλλική φινέτσα.Αγαπώ τις τσάντες τους για την υψηλή ποιότητα, τα σχέδια και το κομψό στοιχείο που έχουν. Προσωπική μου επιλογή για το καλοκαίρι θα είναι η τσάντα Lulu που μπορείς να την φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ , στην παραλία,το αεροδρόμιο, το νησί και γενικά βολική για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.Φυσικά θα βρεις και άλλες τσάντες στο site της εταιρίας.


thumbnail_AirBrush_20200716212954


Bag from Delage

Zara dress

No comments:

Post a Comment