16/10/2012

Review:Elode Perfumes

Hi,we have many products for review lately but this post won’t take long.It’s just a couple of perfumes,isn’t it?

Γεια,τελευταία έχουμε πολλά προϊόντα για review αλλά σας υποσχόμαστε ότι το σημερινό δεν είναι μεγάλο.Άλλωστε πρόκειται για αρώματα!

el gre 3 14318new

This perfume is for modern women who know everything around fashion.Its smell has orange,freesia and lychee
Magnolia Ocean,iris,jasmine,ginger,pepper,cedar,amber.Elode perfumes are quality products coming from France, the coutry of perfumes.make sure you try it if you prefer oriental smells with hints of fruit.

Το άρωμα αυτό είναι για τη μοντέρνα γυναίκα που θέλει να γνωρίζει τα πάντα γύρω από τη μόδα.Το άρωμά του αποτελείται από πορτοκάλι,φρέζια,λίτσι,μανόλια του ωκεανού,ίριδα,γιασεμί,τζίντζερ,πιπέρι,κέδρο,κεχριμπάρι.Τα αρώματα Elode προέρχονται από τη χώρα των αρωμάτων,τη Γαλλία άρα αυτό πιστοποιεί τη ποιότητά τους.Άλλωστε δεν χρειάζεται πάντα να πληρώσεις κάτι ακριβά για να είναι ποιοτικό.Δοκιμάστε το αν σας αρέσουν οι ανατολίτικες μυρωδιές με φρουτώδεις νότες.

lovelynew

This fragrance is the expression of a charming, optimistic and dynamic woman, who likes to dream.It is consisted of citrus,apple pear,jasmine,hyacinth,magnolia,wood,cedar,vanilla and soft musk.With the wonderful price of only 4.95€ it’s the perfect choice.Try the all new Elode perfumes.

Το άρωμα αυτό είναι η έκφραση μιας γοητευτικής, αισιόδοξης και δυναμικής γυναίκας, που της αρέσει να ονειρεύεται. Αποτελείται από εσπεριδοειδή,μήλο,αχλάδι,γιασεμί,υάκινθο,μανόλια,αισθησιακά ξύλα,κέδρο,βανίλια και απαλό μόσχο.Με τη φοβερή τιμή των 4.95€ είναι η τέλεια επιλογή.Δοκιμάστε τα νέα αρώματα Elode.

No comments:

Post a Comment